top of page

Behandlingar

Enskild reikibehandling: På Green Hotel eller Soulrrom har jag en plats för dig. Om du vill så pratar vi lite innan behandlingen om varför du sökt dig till just mig och Reikin. Sedan får du lägga dig bekvämt på rygg med en filt över dig. Jag kommer sedan placera mina händer på olika ställen på din kropp och jag startar med olika handpositioner på huvudet. 

Detta tar ca en timme. Ibland kanske jag stannar vid någon position längre och då kan tiden bli lite längre.

Efteråt kan du berätta vad du kände om du vill och jag likadant. Samtalet ser olika ut för varje gång beroende på vad som upplevts. Jag finns strax utanför Falun.

Reiki hos dig: Jag kommer gärna hem till dig för en reikibehandling. Du kan ligga till exempel i din säng eller soffa. Det viktigaste är att du känner dig så bekväm som möjligt. Fördelen med att få reiki hemma är att du inte behöver känna någon stress över att resa dig upp. Om du känner för att fortsätta att vila eller kanske till och med sova så kan du göra det. Kanske du också känner dig mer bekväm med att vara hemma istället för att åka iväg. 

Reiki på distans: Reiki, livsenergin, finns överallt. Skulle det passa bäst för dig att vara hemma själv när du får reiki så går det utmärkt. Jag kommer då att skicka reiki till dig från där jag just är. Denna behandling är lite kortare tidsmässigt men vi kommer ha kontakt både före och efter behandlingen. 

Reikiklass: Under en Reikiklass är ni flera personer tillsammans. I bakgrunden spelas ett vitt brus som effektivt hjälper till med avslappningen. Det kan vara ljudet av regn eller havets vågor som kluckar mot stranden. Under tiden som du ligger bekvämt på en yogamatta går jag runt och ger alla reiki. Detta tar ca en timme och passar upp till 5-6 personer. 

Reikiklasser erbjuds för närvarande på Green Hotel i Tällberg.

Boka här: 

https://calendly.com/reikimedmaria