top of page

Vem vill du vara 2023?


Vem vill du vara om några dagar? Tänk vilken nystart vi ser i det nya året. Varje år. För mig har hela 2022 varit en nystart och en omstart. Från att ha sagt upp mig till att göra en personlig resa som har gått stick i stäv mot allt som förväntas så fortsätter jag. Från att ha följt tankarna i huvudet till att försöka lyssna på något annat inom mig. Det har varit tufft. Det har varit läskigt. Och för närvarande känns det läskigare än någonsin och detta bara för att jag låter tankarna styra.


För några dagar sedan lyssnade jag på en fantastisk podd som i princip förklarade vad jag har gjort under det här året. Helt enkelt att lämna tankarna i sticket och gå min egen väg. Enligt Bruce Lipton är vi helt enkelt det vi tänker. Precis som Buddha också ska ha sagt. Och ni som har följt min resa har nog hört mig säga nån gång att jag inte är så glad i mina tankar. För de förminskar, ifrågasätter och kör programmet "Jantelagen" till 100 %. Men de magiska stunder jag fått av att lyssna inåt istället har gett mig modet att fortsätta.


Under 2023 planerar jag omöjliga uppdrag. För att jag tror på dom. Detta betyder att jag måste fortsätta utmana mina tankar om vad som är möjligt. Så läskigt! Men så välbehövligt!


Hoppas att du får ett fint slut på detta år och att 2023 blir exakt så som du önskar!

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page