top of page

Vem är du som håller i mina stortår?

Frågar jag men får inget svar men anar en massa ljus. Jag får reiki på distans. Jag ligger hemma med stängd dörr. Stör inte mamma, säger jag till dottern innan jag lägger mig i rummets säng. Och hon knackar och ropar. Och Roger spelar piano för fullt i rummet bredvid. Och de övriga barnen leker kurragömma och dörrar slängs igen till höger och vänster när de springer omkring både ute och inne. Och där i sängen ligger jag omgiven av meditationsmusik och energier och blir inte påverkad alls av stimmet som omger mig.


Och vilka energier sen. Så fort jag la mig bolmade ansiktet av värme och särskilt partierna under ögonen och högst upp på öronen. Dessa områden brukar också bli varma när jag själv ger reiki. Energin är kvar länge runt huvudet och ansiktet. Sedan kan jag inte minnas i vilken ordning som allt händer. Insida lår och vader bränner och vibrerar av energierna. Ibland kommer energierna i vågor och byter av varandra från benen upp till övre kroppen och sen tillbaka. Underarmarna blir också varma.


Jag passar på att fråga om min väg framåt då Carina som ger mig reikin sagt innan att jag verkar ha många bollar i luften. Svaret jag får är en blöt väg omgiven av dimma. Det enda jag ser framåt är där jag står på vägen. Kanske det är en påminnelse om att vara här och nu och ta framtiden som den kommer? Vägen blir också lerig och det känns lite läskigt men jag tänker att det kan vara utmaningar som jag kommer möta framöver?


Jag passar även på att fråga vilka som är på plats. Jag får en tydlig bild av min älskade Oma som skrattar sitt karaktäristiska skratt som svar på min fråga. Bredvid henne ser jag Opa. Gammelmormor Ester dyker också upp en kort stund. Jag begär att min biologiska farmor ska träda fram. Jag ber henne med all kärlek jag kan. Jag intygar att det bara finns kärlek och att ingenting är farligt. Jag vet inte om hon dyker upp eller inte.


Det bränner i benen, från vaderna och uppåt. Vad kan detta betyda? Behöver jag extra energi här? Har det med rotchakrat att göra, frågar jag mig själv. Ett pulserande hjärta som omvandlas till en slags karusell som snurrar runt runt dyker upp för mitt inre som ett svar på min fråga.


Någon ringer nånstans i bakgrunden. Säkert dotterns kompis som skulle ringa, tänker jag. Efter ett tag ringer det igen och jag vet att det är Carina som vill följa upp och höra hur jag upplevde reikin hon precis har sänt till mig. Men insida lår bränner fortfarande och jag blir kvar en bra stund till. Jag inser till slut att hon är klar och jag kliver upp. Tittar på klockan. Va?! Jag har legat kvar i 45 minuter efter att Carina har avslutat behandlingen.


För mig är reiki på distans så mycket starkare än liggandes på en bänk med en reikiutövare bredvid mig. Jag kan slappna på ett helt annat sätt och upplevelsen blir helt annorlunda.


Tack så mycket Carina!

Tack så mycket reikin, den universella livsenergin som vi alla har i oss och runtomkring oss!Boka Carina här: https://xn--carinas-yoga-hlsa-3qb.se/30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page