top of page

Välkommen till Green Hotel!

Nu har helgen äntligen kommit! Jag sitter i lobbyn alldeles intill den öppna spisen. I bakgrunden spelas lugn musik. Hotellgästerna trillar in, antingen för att checka in eller för att i badrock beställa något att dricka för att sedan gå ned till SPA-avdelningen. Finns det ett ljuvligare hotell? Nej det gör det inte om du frågar mig.

Denna helg kan man både få skratta, gå på yoga och få en stund med sig själv genom reiki. Jag skulle själv vilja vara gäst på hotellet denna helg.

Vilken helg! Tänk att kunna börja dagen med yoga innan den goda frukostbuffén. Glöm inte att prova den underbara müslin som är vida berömd för Green hotel! Det kommer jag göra.

Här sitter jag med min pappa som ligger gömd under filten. Vi passade på att ses idag över en lunch. Han och jag samt min lillasyster. God mat, som vanligt, medan vi skrattade så som bara systrar kan skratta. Den vackra utsikten över Siljan log mot oss och vi hade så trevligt. Vårt fina möte avslutades med att pappa fick prova på reiki. Det blev en kortare version men han märkte av energin och jag med. Det är en ynnest att få vara någon så nära genom reikin. I tystnaden. I energin. Tack pappa och stort tack till Green hotel för att jag får vara här!


14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page