top of page

Kroppen har tagits i besittning av en påtaglig närvaro

Uppdaterat: 17 okt. 2022

Det känns som om en energisk kraft har tagit över min kropp. Det börjar i armarna. Helt plötsligt befinner sig någonting där. Det är påtagligt att något finns innanför huden. Det går inte att göra upplevelsen rättvisa med ord. Hur beskriver man en närvaro av någonting som är så tydligt men så annorlunda mot allt som man tidigare har upplevt?

Armarna blir varma och tunga. De dras nedåt mot underlaget som jag ligger på. Denna känsla sprider sig som något levande som likt lugna vågor sköljer genom överkroppen. Även i benen kommer denna känsla av något som är mycket levande. Det går sedan i lugna vågor genom kroppen. Fram och tillbaka. Kroppen känns nu mycket tung. Underlaget är väldigt nära. Tyngden är också varm och avslappnande. Jag trycks nedåt, nedåt.

Jag får känslan av att jag inte kan röra mig. Som att jag inte skulle kunna skicka signaler från hjärnan till de delar av kroppen som jag skulle vilja röra. Det känns som om jag har tappat kontakten med kroppen. Huvudet med dess tankar känns som vanligt. Jag reagerar och noterar det som händer i kroppen och fascineras! Kroppen har tagits i besittning av något som jag inte riktigt kan beskriva.

I slutet får jag känslan av att jag lyfter. Min kropp strävar uppåt. Eller är det mitt inre som vill uppåt? Jag lyfter med hjälp av det som har kommit in i min kropp. Dess närvaro sträcker sig uppåt. Drar mig uppåt. Är jag på väg att lämna min kropp? Vad är det som händer?


Sedan blir närvaron lugnare och jag förstår att jag inte längre tar emot reiki. Jag ligger kvar. Tomas, tvivlaren i mig, har fått svar på tal och det med råge. Reiki på distans fungerar verkligen och för mig var det mycket mer kraftfullt än den Reiki jag själv fått med en utövares händer på min kropp.


Tack Stine! Tack för en gudomlig upplevelse!

Reiki kan skickas. Man behöver inte befinna sig i samma rum som utövaren. Denna upplevelse med reiki på distans upplevde jag denna söndag eftermiddag. Jag hemma i Falun. Stine på kanarieön, Lanzarote.


20 minuters reiki fick jag skickat till mig. Så intensivt och kraftfullt! Blir du nyfiken så prova du med. Om du vill boka Stine så kontaktar du henne antingen på WhatsApp: +34 670 259 872


Eller direkt via hennes bokningssida : https://calendly.com/stineekebergcoachin/stineekebergcoaching

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page